Kom d'ok naar 't Nuskesbal?

Ei Krabbekes en Kreukeltjes,

Komme jullie ok naar ‘t Nuskesbal op zondag 21 jannewarie? ‘t Nuskesbal is zo leuteg. Dèèr ziede netuurlek Prins Wannes III, Nar, Gròòtste Boer en Steketee en jullie kenne ‘t nuuwe Vastenavendliedje lere!

De Prins ellept bij ‘t lere van ‘t nuuwe liedje. Mè d’n gròòt tekstbord, leutege tekeninge en meziek van ‘n dweilbend leerde da regel vor regel. En dan kende messenalle ‘t nuuwe Vastenavendliedje zinge!


‘n Nuuw liedje lere is leuteg mar op ‘t Nuskesbal is nog veul meer te doen. Ge ken ok van alles vrage aan de Prins,Nar, Gròòtste Boer en Steketee. Bedenk avvast wagge wil vrage.


‘k Eb ok nog ‘n verrassing vor jullie! ‘n Tekening om éémaal zellef in te kleure! Ingekleurd moge jullie die meeneme mar je mag ‘m ok tuis of in de klas op’ange! ‘k Oop jullie ammaal te zien op zondag 21 jannewarie om 16:00 uur in de Stoelemat.

 

De Stoelemat is al om 15:00 uur ope!

Agge mar leut et!
De Gròòtste Boer

Tekening Nuskesbal