Welkom op het leerkrachten-deel van ons platform Kindervastenavend.nl

Op dit platform bedienen we 2 doelgroepen: leerkrachten én kinderen. Voor de kinderen hebben wij bewust gekozen voor knoppen met tekeningen, zodat ook de allerkleinsten begrijpen wat bedoeld wordt. Voor jullie, de leerkrachten, hebben we in de rode balk een aparte toegang tot het leerkrachtendeel bedacht. Hierin vind je onder meer een aantal lessuggesties voor een aantal vakken, welke op groepsniveau zijn ingedeeld.

 

Voor leerkrachten, door leerkrachten

De huidige opzet van het platform is voortgekomen uit input van een aantal leerkrachten waarmee wij gebrainstormd hebben over de behoefte aan en vorm van lesstof voor het basisonderwijs. Hiernaast hebben zij ook geholpen met de opzet van o.a. de Lessuggesties, zodat deze kwalitatief zeer hoog en dus bruikbaar zijn als leerstof.

De bedoeling is om alle leerkrachten de mogelijkheid te bieden om hulpvragen te stellen en ons suggesties te doen, die wij in het tussen-seizoen kunnen beoordelen en uitwerken tot concrete invulling. Zo houden wij de lijn met de leerkrachten in stand én hopen wij te leveren waar jullie behoefte aan hebben.

 

Met leutige groet,

Stichting Vastenavend

 

Te bereiken per mail via: leerkracht@kindervastenavend.nl