Motto Vastenavend 2023: Wie de leut et, et de toekomst!

Vastenavend dat is lekker de tijd kwijt zijn met zijn allen. Stiekem willen we dat dat eeuwig zou moeten kunnen duren, tot ver in de toekomst en daarna.

De toekomst! Daar kun je alleen maar naar raden. Misschien dat Wana het weet? Die heeft immers zo'n glazen bol om mee vooruit te kijken. In de toekomst kunnen kijken, dat zou wat zijn! Zouden er witte zandzakken aan de Zeekant liggen omdat de zeespiegel van het Scheld veel hoger is en zouden er hele A-wagens gewoon geprint kunnen worden? Zouden we gewichtloos kunnen gaan dweilen op buitenaardse toekomst muziek.... Wie weet!

 

Alleen de leut zal het zelfde blijven want die verandert niet! Die zit veel te diep in onze ziel hier in het Krabbegat, dat zalige plekje buiten de tijd. Wie weet wat het worden zal? Niemand! Maar één ding staat in de sterren geschreven: Maak Leut!

 

Want...:

Wie de leut et, et de toekomst!